На будь-який заклик тебе до молитви відповідай: Готове серце моє, - і перебувай на богослуженні аж до останньої молитви, маючи за велику для себе шкоду полишити її. Бо ж коли, споживаючи їжу для підкріплення своєї плоті, перебуваєш за трапезою невідлучно, допоки не наситишся, і без конечної потреби нелегко встаєш з-за столу, то чи ж не більше маєш ти залишатися до кінця духовної поживи й укріпляти душу молитвою?  (Святий Василій Великий)

Другий день святкування храмового празника

19 серпня парафіяльна громада храму Преображення Господнього міста Дрогобича організувала урочисті святкування храмового празника для вірних. У Божественній Літургії, яку очолив декан Дрогобицького деканату о. Іван Паньків, взяли участь та співслужили ще близько 15 священослужителів із сусідніх парохій нашого міста, та велика кількість вірних та гостей. Божественна Літургія розпочалася о 12 год, а перед нею о. Василь Кулиняк відслужив Утреню. Проповідь виголосив о. Назарій ЧСВВ із сусідньої парохії - святих апостолів Петра і Павла.  Після Літургії священики освятили воду та окропили вірних. Відтак відбулася процесійна хода довкола храму, освячення першоплодів та мирування.

 Адміністратор храму прот. Любомир Митник, привітав парафіян зі святом, дякував членам церковного комітету, та міській владі, парафіяльному хору,  спільноті "Матері в молитві", активним вірним та жертводавцям за служіння, наполегливу працю для благоустрою та відбудови храму.

 По обіді о 19 год відбувся святковий концерт,який організувала парафіяльна молодь. Темою для роздумів було обрано:  "Християнські чесноти, як шлях до життя в Христі".  У святковому дійстві взяло участь чимало юних виконавців, які разом із парафіянами храму Преображення Господнього розділили радість світлого празника. На завершення сотрудник храму о. Богдан Волошин подякував усім виконавцям за чудово влаштоване свято і побажав щоб преображення відбулося у житті кожного з нас.

 

Фоторепортаж дивіться у галереї.
 


20.08.2012

Тишковичі - місце паломництва на Мостищині


Календар

«     Березень 2024     »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Оголошення


Статистика

Відвідувачів за сьогодні: 127
Якщо Ви зауважили орфографічну помилку, просто виділіть її та натисніть:
Система Orphus Система Orphus