"З того дізнаються всі, що ви Мої учні, коли любов матимете між собою" (Ів. 13:35).  


Форум » розділ: Улюблена цитата
Автор: Світлана | Дата: 05.06.2017, 23:56

"Ви дуже сильні, якщо бажаєте добра, якщо стараєтеся, якщо гуртуєтеся,якщо намагаєтеся спільно творити добро, жити чесно, жити творчо".

 

"Любов- це бажати ближньому добра і бути готовим цю свою зичливість, свій позитивний намір окупити навіть якоюсь жертвою, так би мовити якоюсь незручністю чи трудністю для себе".

 

"Ісус Христос сказав яка найважливіша  заповідь: любити Бога всіма силами і любити ближнього,як самого себе. Коли я шаную себе як Божий твір, як Божу дитину, то я тим самим занаставлений шанувати кожну іншу людину в моїй державі, хто б вона не була. Бо вона так само, як і я, є Божа дитина".

 

" Любити- це дуже важлива річ, але набагато важливіше бути свідомим, що я є любленим."

 

"Ми маємо щось лише тоді, коли прагнемо до чогось величного й чистого. Ми будемо пропащими, якщо думатимемо лише про задоволення власних потреб."

 

"Щоб потішити матір, ми приносимо їй квіти. А як зробити приємне Богові? Відповідь є в Євангелії від Матея, 25. Ісус каже: що зробите для голодних, бідних, хворих- те зробите для Мене."

 

"Бог випробовує нас через різні обставини. Якщо ми поставимо Його на першому місці житимемо за Його законами та будемо Йому довіряти, то можемо  мати оправдану надію на Його поміч."

 

"Релігія- це не знання про Бога. Релігія- це зустріч із Богом. Така зустріч може бути лише особистою."

 

"Що то значить гарно молитися за Україну? Чи то ми маємо диктувати Богу, як Він має розв"язувати  наші проблеми? Ні. Я думаю, так відчуваю, що ми мусимо Йому поручати з повним довір"ям, що Він провадить нас до добра, а ми повинні сповняючи Його волю, конкретно здійснювати її в нашому і загальному житті".

 

"Кожна влада мусить пам"ятати, що вона є від Бога, тобто сама по собі вона нічого не має і не мусить , лише респектувати те , що отримала від Бога. Був собі Нерон , був Сталін і Гітлер , були королі та диктатори , які хотіли церкву знищити ,- їх вже давно нема, а церква є".

 

"Мир означає любити один одного. Мир - то не є відсутність боротьби". 

 

"ХАЙ У ВАС БУДЕ ВСЕ ДОБРЕ.
ПАМ"ЯТАЙТЕ, ЩО ЛЮБОВ - ТО ОСНОВА ВСЬОГО У СВІТІ.

БУДУЙМО ОАЗИ ЛЮБОВІ..."

 

Любомир Гузар


Раді Вас вітати на форумі:
Слава Ісусу Христу,
Гість!


Оголошення


Статистика

Відвідувачів за сьогодні: 127
Якщо Ви зауважили орфографічну помилку, просто виділіть її та натисніть:
Система Orphus Система Orphus